DenLeeuw_Logo-Diap
hollandsche meesterbranders
Den-Leeuw-Blond

Blond

Lichte en zachte melange geschikt voor een ‘lange’ koffie. Den Leeuw Blond is een elegante ‘lungo’. Gekenmerkt door zijn 100% Arabica samenstelling, onthult er een subtiele en aromatische finesse, een genot voor de zintuigen. Altijd treffend en fijn afgestemd op de vertrouwde Nederlandse smaak.

Swart

Donkere melange voor een sterke ‘korte koffie’ met een eigen accent. Den Leeuw Swart is krachtig en heeft een heerlijke intense smaak. Perfect voor alle espressomachines.

DenLeeuwSwart
denleeuw-wit

Wit

Een licht bittere melange geschikt voor een ‘lange’ koffie. Den Leeuw Wit is een elegante ‘lungo’ met een vleugje robusta. Altijd treffend en fijn afgestemd op de vertrouwde Nederlandse smaak.

Snelfilter

Is helemaal terug van weggeweest. Heel veel liefhebbers zweren bij hun traditioneel gezette ‘ bakkie troost’. Den Leeuw Snelfilter garandeert ouderwets lekker koffiegenot.

DenLeeuwSnelfilter

Freshbrew

Door de speciale branding en maling is deze uitermate geschikt voor professionele koffiemachines. Den Leeuw Freshbrew overtreft de smaak van thuis! Vers en met een hele mooie smaakbalans.

Lungo Cups

Lichte en zachte melange geschikt voor een ‘lange’ koffie. De Den Leeuw Lungo Cups zijn een elegante ‘lungo’. Altijd treffend en fijn afgestemd op de vertrouwde Nederlandse smaak.

Cups Den Leeuw

Ontdek koffie opnieuw
met Den Leeuw