LOVE-logo
LOVE 100% Organic 1000gram

Beans

Lichte en zachte melange geschikt voor een ‘lange’ koffie. LOVE Blanco is een elegante ‘lungo’. Altijd treffend en fijn afgestemd op de vertrouwde Nederlandse smaak. Gekenmerkt door zijn 100% Arabica samenstelling, onthult er een subtiele en aromatische finesse, een genot voor de zintuigen.

Snelfilter

Is helemaal terug van weggeweest. Heel veel liefhebbers zweren bij hun traditioneel gezette ‘bakkie troost.’ LOVE Filterkoffie grandeert ouderwets lekker koffiegenot.

LOVE Snelfilter

LOVE Koffie is biologisch en
duurzaam uit het regenwoud

LOVEslogan

Met deze uitspraak gaf een trotse Maya boer in Guatemala zijn duurzaam geteelde koffie een liefdevolle naam: LOVE! De unieke melange van LOVE bevat zorgvuldig gekozen koffiesoorten uit Latijns Amerika en Indonesië. Het resultaat is een fluweelzachte koffie die met liefde is geproduceerd tegen een eerlijke prijs. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch geteeld op kleine plantages met respect voor de aarde.

Onze koffieboeren gebruiken uitsluitend organische bestrijdingsmiddelen en werken volgens traditionele methodes. De koffiestruiken groeien tussen schaduw-rijke bomen die tegelijk helpen het kwetsbare ecosysteem te beschermen. Zo werken we samen stap voor stap aan een betere wereld. Met liefde gemaakt van kiem tot versgebrand eindresultaat.