IlLeone_Logo 2
Italiaansevlag

Bionda Lungo

Op Italiaanse wijze gebrande zeer subtiele hoogwaardige Espresso Orginale voor de ultieme Lungo zoals het Leeuwenvolk betaamd. Gekenmerkt door zijn 100% Arabica samenstelling, onthult er een subtiele en aromatische finesse, een genot voor de zintuigen.

Nero Forte

Eveneens op Italiaanse wijze gebrande zeer krachtige Espresso Orginale met vleug robusta voor de korte koffies.

Il Leone Cups

Espresso Cups

Eveneens op Italiaanse wijze gebrande zeer krachtige Espresso Orginale Cups met vleug robusta voor de korte koffies.

Ontdek Espresso Orginale bij
Den Leeuw Koffie groep

Nergens nemen ze koffie zo serieus als in Italië.
Koffie drinken is een lifestyle in het beste koffieland ter wereld. Die status werd bereikt met handelsgeest, goede smaak en natuurlijk de uitvinding van de espressomachine.

In en om Venetië werden de koffiebonen eeuwen geleden al met scheepsladingen aan wal gebracht.
Het oudste koffiehuis ter wereld staat sinds 1720 op de Piazza San Marco. Floriano Francesconi opende toen het Caffè alla Venezia Trionfante, later omgedoopt tot het inmiddels wereldberoemde Caffè Florian.

Venetië is een stad vol leeuwen. ‘IL LEONE’ is zelfs de mascotte van de stad en op het filmfestival van Venetië wordt jaarlijks een Gouden Leeuw uitgereikt voor uitzonderlijke acteerprestaties.

De Venetiaanse barista’s beheersen als geen ander de kunst van het koffie zetten. De beste espresso komt alleen tot stand als aan alle voorwaarden is voldaan. Dat begint met de perfecte melange van IL LEONE.
Het leven is mooi ofwel ‘La vita è bella!’