top
Den Leeuw Koffie Groep levert perfecte machines als dealer van Animo, Etna, Wittenborg, Faema, Fiorenzato, La Marzocco, Lattiz, Melitta en Mirage. Koop, huurkoop of lease, alles is mogelijk. Wij adviseren u graag hierbij.

COMBILINE


Snel en veel koffie zetten met de Animo ComBi-line. Ook bij grote aantallen vergeten we niet waar het om gaat. Elke kop koffie moet vers en lekker zijn. De ComBi-line is gebaseerd op het snelfiltersysteem. In speciale kunststof filterhouders worden bijpassende filters met de fijngemalen koffie geplaatst. Water van exact de juiste temperatuur wordt er doorheen geleid en opgevangen in de warmhoudcontainer. Zo zorgt de ComBi-line dat het beste uit de koffieboon in uw kopje komt.

De ComBi-line met afzonderlijke waterkoker in de zuil is voorzien van een extra kraan. De watertemperatuur kan apart worden ingesteld. Ideaal voor theedrinkers of liefhebbers van instantsoep.

Wie koffie en thee op een centrale plaats zet én serveert kiest voor een buffetoplossing. De roestvrij stalen koffiezetinstallatie bestaat uit 1 doorstroomwaterkoker en 1 container (links of rechts) of twee containers. Containers zijn verkrijgbaar met een inhoud van 5, 10 en 20 liter.

OPTIBEAN 2 NG / 2 XL NG / 3 NG / 3 XL NG


OptiBean: De standaard voor Bean-to-Cup

Krachtige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffie. Die creëer je met de OptiBean van Animo. Hij maalt de bonen en zet authentieke espresso. De OptiBean is er voor genieters, voor puristen, mensen die houden van echte verse koffie. De OptiBean van Animo: The standard for bean-to-cup.

De OptiBean is beschikbaar in 4 uitvoeringen (OptiBean 2 en OptiBean 3). Het verschil zit in het aantal canisters voor ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe meer keuze in koffievariaties. Daarnaast zijn beide modellen ook verkrijgbaar in XL uitvoering, deze is uitgerust met een extra groot espressosysteem voor grotere, vollere koppen.

OPTIFRESH 1 NG / 2 NG / 3 NG / 4 NG


Altijd verse filterkoffie.

Soms neem je uitgebreid de tijd voor een kop koffie, soms ga je snel weer aan de slag. Dat kan prima, want met de OptiFresh van Animo geniet je altijd binnen enkele seconden van heerlijke koffie. Hoe druk je ook bent, waar je ook bent. 

De OptiFresh zet vertrouwd lekkere filterkoffie en vele varianten. Vol van smaak en perfect op temperatuur. Voor extra energie.

OPTIFRESH BEAN 1 NG / 2 NG / 3 NG / 4 NG


Fresh Brew koffiemachine met koffiemolen. De OptiFresh Bean zet vertrouwd lekkere filterkoffie en vele varianten. Vol van smaak en perfect op temperatuur. Voor extra energie. De koffiemolen maalt de bonen en zet razendsnel heerlijke koffie. Voor de smaak van versgemalen koffiebonen.

OPTIVEND 11S NG / 21S NG / 32S NG / 11S TS NG


De OptiVend van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak. De OptiVend s (TS) is krachtig van binnen en mooi van buiten.
De OptiVend s (TS) is zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld scholen, verzorgingshuizen, sportkantines, ontbijtlocaties, bedrijven, en nog veel meer!

OPTIVEND 22 TS HS NG


De OptiVend High Speed is speciaal geschikt voor de bereiding van grote hoeveelheden koffie in thermoskannen of kopjes.

OPTIVEND 22 TS HS DUO NG / 42 TS DUO NG


Hoge capaciteitsmachine met dubbele uitgifte. Voor die situaties waarbij naast capaciteit ook snelheid een belangrijke rol speelt in de koffievoorziening, heeft Animo de OptiVend HIGH SPEED DUO ontwikkeld. Met deze automaat is het mogelijk om zeer snel één of meerdere thermoskannen gelijktijdig achterelkaar te vullen. De OptiVend High Speed is krachtig van binnen en mooi van buiten.

TUCANA ESPRESSO ES121


Kenmerken
- Hoge kwaliteit pomp en bonenmolen. 
- Kleine footprint.
- Intelligente kop sensor. 
- Milieubewuste energiespaarstand. 

Capaciteit 
- Uitgiftesnelheid: ca. 35 sec Café crème.
- Korte opwarmtijd boiler.
- Zetgroep garandeert 100.000 cycli

Gebruikersgemak 
- 16 verschillende dranken mogelijk. 
- Kannenfunctie. 
- Volautomatisch reinigingsprogramma. 
- Gescheiden heet-wateruitgifte. 

WITTENBORG FB-55 FRESH BREW KOFFIEAUTOMAAT


De FB 55 biedt de ideale warme dranken oplossing voor zowel op de werkplek als in de horeca en in de catering Wanneer het om prestatie en goede kwaliteit koffie gaat, De compacte FB 55 kan dit beide bieden. Freshbrew koffie in een kan, beker of mok is allemaal mogelijk. Met de sterkte selectie knop kunnen de gebruikers de sterkte van de drank verlagen ofverhogen.
Consumptiekeuzes o.a. • Koffie • Espresso • Heet water

WITTENBORG FB-7100 FRESH BREW KOFFIEAUTOMAAT


De 7100 warme dranken automaat heeft een elegante ontwerp, die uitstekende visuele aantrekkingskracht en een klassiek Scandinavisch design biedt. Met mogelijkheid tot maximaal 23 directe selecties en 4 pre selecties, de 7100 biedt een compleet assortiment van superieure kwaliteit dranken voor ieder wat wils. De verstelbare bekerhouder maakt gebruik van verschillende maten van de eigen kopjes. Onderhoud van de 7100 is zeer simpel en bespaart veel tijd voor zowel exploitant als personeel. De 7100 kan op het aanrecht staan of op een optionele onderzetkast. Als er geen sanitaire voorzieningen beschikbaar is, is er een watertank (20 liter) en pomp kit verkrijgbaar als accessoire.
Consumptiekeuzes o.a. • Koffie • Espresso • Wiener Melange • Cappuccino • Koffie met melk • Heet water • Macchiato • Koffie met melk en suiker

WITTENBORG FB-7600 FRESH BREW KOFFIEAUTOMAAT


De Koffieautomaat 7600 is de eerste machine van de nieuwe 7000 lijn van Wittenborg deze automaat biedt uitstekende visuele aantrekkingskracht met het klassieke Scandinavisch design. Met een indrukwekkende capaciteit van 600 bekers bied de 7600 een volledige automatische scala aan drankjes. 
Om te dienen in de meest veeleisende en harde werkomgevingen.
Om te voldoen aan een breed scala van eisen van de klant, is de 7600 is ook verkrijgbaar in Vriesdroog en Espresso koffie technologieën.
Consumptiekeuzes o.a. • Koffie • Espresso • Wiener Melange • Cappuccino • Koffie met melk • Heet water • Macchiato • Koffie met melk en suiker

FAEMA ENOVA


Deze espressomachine is in een 1-, 2- en 3-groepsuitvoering leverbaar met respectievelijk een boilerinhoud van 5 liter, 11 liter en 17,5 liter. Gedoseerde afgifte van koffie.

De Enova 1 groeps wordt geleverd met 1 stoomkraan en 1 heet-waterkraan.
De Enova 2- en 3-groeps is compleet met 2 stoomkranen en 1 heet-waterkraan.

Kleur: zwart/RVS

FAEMA E91 AMBASSADOR SE


E91 Ambassador SE A
Espressomachine in 2- en 3-groeps uitvoering leverbaar met respectievelijk 11 of 17,5 liter boilerinhoud. Gedoseerde afgifte van koffie en heet water (3x). Compleet met 2 stoomkranen met schuifregelaar.
Kleur: zwart /RVS

E91 Ambassador SE S
Halfautomatische espressomachine in 2- en 3-groeps uitvoering leverbaar met respectievelijk 11 of 17,5 liter boilerinhoud. Compleet met 2 stoomkranen met schuifregelaar.
Kleur: zwart/ RVS

FAEMA E71


Den Leeuw Koffie Groep presenteert de nieuwe Faema E71. Het strakke design, de exclusieve technologie en superieure performance resulteren in een hoogwaardige kwaliteit in de koffiekop en uitstraling voor uw zaak!

FAEMA E61 JUBILÉ


Espressomachine in 1- en 2-groeps uitvoering leverbaar met respectievelijk 8 of 11 liter boilerinhoud. Gedoseerde uitgifte van koffie en heet water. Compleet met 2 stoomkranen en 1 heet waterkraan. Decoratieve verlichting op achterzijde.

Kleur: chroom/RVS

FAEMA E61 LEGEND


Halfautomatische espressomachine in 1-, 2- en 3-groepsuitvoering leverbaar met respectievelijk 8, 11 of 17,5 liter boilerinhoud. Compleet met 1 stoomkraan en 1 heet waterkraan (1- en 2-groeps). De 3-groeps machines zijn uitgevoerd met 2 stoomkranen en 1 heetwaterkraan. Decorative verlichting op achterzijde.

Kleur: chroom/RVS

FAEMA SMART A RESTYLING


Espressomachine uitsluitend verkrijgbaar in een 2-groeps uitvoering met 11 liter boilerinhoud. Gedoseerde afgifte van koffie. Compleet met 2 stoomkranen en 1 heet waterkraan.

Kleur: grijs/RVS

FAEMA KOFFIEMOLENS


Bij Faema espressoapparatuur kunnen wij vier verschillende Faema koffiemolens leveren. De MC99 is voorzien van conische maalschijven en heeft een stolpinhoud van 1,5 kilo.
De MD3000 en de ME A zijn voorzien van platte maalschijven en hebben een stolpinhoud van respectievelijk 1,6 en 2 kilo. De molens zijn leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.
De MD3000 on Demand is voorzien van conische maalschijven en heeft een stolpinhoud van 1,6 kilo. Altijd versgemalen espressokoffie "op afroep", dus geen voorraadkamer voor gemalen koffie.

FIORENZATO MOLEN


Verkrijgbaar in de kleuren chroom zwart en wit.

LA MARZOCCO ESPRESSOMACHINE LINEA PB


Een robuuste en betrouwbare koffiemachine , ouderwets vakmanschap voorzien van de allernieuwste techniek. Gepolijst roestvrij staal in wereldberoemd Italiaans design. Uitgerust met unieke en exclusieve software die iedere barista volledige controle geeft over temperatuur, volume, heet water dosering en alle andere benodigde opties voor de perfecte espresso.
Gebruiksvriendelijk en ongekend functioneel.

LA MARZOCCO ESPRESSOMACHINE LINEA CLASSIC


Perfect voor ieder cafe, bar of restaurant! Tijdloos, elegant en simpel. Deze machine heeft zich in de koffie industrie al meer dan bewezen. Betrouwbaar kunstwerk voorzien van de allernieuwste techniek. De Linea Classic laat het nooit afweten en kan alle koffie volumes probleemloos aan.

LATTIZ LATTE MADE EASY


Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van 1 druk op de knop. Door de innovatieve schuimtechniek gegarandeerd constant en perfect egaal crèmig melkschuim. De ‘karamelkleurige traktatie’ waar uw klant graag iets meer voor over heeft.

MELITTA CAFINA XT4


De Melitta Cafina XT4 heeft zijn plaats in de designlijn van onze nieuwe generatie volautomaten. Veredelde aluminium kast (geanodiseerd en gekogelstraald) met extreem slanke afmetingen (30 cm breedte, 71 cm hoogte, 58 cm diepte). Strakke vormen, zilvertinten, zwarte en witte contrasten. Twee smalle lichtstrips aan de hoogteverstelbare uitloop van spuitgietzink brengen naar
wens kleur in het spel. Daglicht-leds onder de uitloop accentueren de bereide koffiespecialiteiten. Een echte blikvanger, die ook in een kleine ruimte tot genieten verleidt.

MELITTA CAFINA XT5


De Melitta Cafina XT5 past in de designlijn van onze nieuwe generatie volautomaten. Veredelde aluminium kast (geanodiseerd en gezandstraald) met extreem slanke afmetingen (30 cm breedte, 71 cm hoogte, 58 cm diepte). Strakke vormen, zilvertinten, zwarte en witte contrasten. Twee smalle lichtstrips aan de in de hoogte verstelbare uitloop van spuitgietzink brengen naar wens kleur in het spel. Daglicht-leds in het uitloopgedeelte accentueren de bereide koffiespecialiteiten. Een echte blikvanger, die ook in een kleine ruimte tot genieten verleidt.

MELITTA CAFINA XT6


Nu komt verscheidenheid in het kopje.
Espresso, espresso macchiato, latte, cappuccino, thee of cacao – met de Cafina XT6 bereidt u de meest uiteenlopende specialiteiten, en altijd in een excellente kwaliteit. Het zal enkele bezoeken duren, voor uw gasten alles geprobeerd hebben. Fantastisch toch, wanneer ze altijd weer enthousiast zijn.

MELITTA CAFINA XT7


De Melitta Cafina XT7 past in de designlijn van onze nieuwe generatie volautomaten. Veredelde aluminium kast (geanodiseerd en gezandstraald) met extreem slanke afmetingen (30 cm breedte, 71 cm hoogte, 58 cm diepte). Strakke vormen, zilvertinten, zwarte en witte contrasten. Twee smalle lichtstrips aan de in de hoogte verstelbare uitloop van spuitgietzink brengen naar wens kleur in het spel. Daglicht-leds in het uitloopgedeelte accentueren de bereide koffiespecialiteiten. Een echte blikvanger, die ook in een kleine ruimte tot genieten verleidt.

MELITTA CAFINA CT8


Maximum aan capaciteit en bedieningscomfort.
De koffievolautomaat Melitta Cafina CT8 voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van capaciteit en bedieningscomfort. Klantspecifieke koffie-, melk- en cacaovariaties kunnen met een eenvoudige druk op het extra grote touchscreen snel en betrouwbaar in de allerbeste kwaliteit worden bereid. De hoge capaciteit tot 250 kopjes/uur garandeert ook in de piekuren een
efficiënte en snelle verwerking van de bestellingen of een snelle zelfbediening in de ZB-modus.

MELITTA CAFINA ALPHA


De volautomatische espressomachine voor de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en prestatie.

MELITTA CAFINA ALPHA F


De filter volautomaat die voldoet aan de hoogste eisen voor kwaliteit en capaciteit. Tot 500 koppen filterkoffie per uur worden door de Cafina ALPHA-F volautomatisch bereid. Afgestemd op uw behoefte en inclusief een intelligent nazetprogramma. Hiermee zit u nooit zonder koffievoorraad. Komt de voorraadhouder voor gezette koffie onder een vooraf gedefinieerde vulstand, dan bereid de Cafina® ALPHA-F automatisch koffie na.

MELITTA CUP BREAKFAST


Alle koffiespecialiteiten beschikbaar met slechts één druk op de knop!

Melitta cup combineert trend en lifestyle als table-top-automaat van topklasse; fair qua prijs en sterk qua prestaties. Of u nu een hotel runt, vergaderruimtes verhuurt, of eigenaar bent van een tankstation. U wilt dat uw klanten altijd kunnen genieten van een lekker kopje koffie.

De volautomatische Melitta cup espressomachine is met zijn eenvoudige bediening, technische betrouwbaarheid en overheerlijke consumpties de ideale oplossing. Compleet uitgerust voor de volautomatische bereiding van koffiespecialiteiten, thee en cacaoproducten. Zowel geschikt voor bediende- als zelfbedieningslocaties.

MIRAGE ESPRESSOMACHINE


Bekijk de website Kees van der Westen
Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

MOBIELE KOFFIEVOORZIENINGEN


Den Leeuw Koffie Groep is een partner van Event Coffee en Piaccino. Gespecialiseerd in de verhuur van professionele mobiele koffievoorzieningen voor elke gelegenheid of evenement. Voor meer info en/of een offerte aanvraag ga naar: 
www.eventcoffee.nl
www.piaccino.nl

Of neem gerust contact met ons op.
Bel T. +31(0)544 488 879 of stuur een e-mail naar info@denleeuw.nl
Den Leeuw Koffie Groep
Koningslinde 1a
7131 MP Lichtenvoorde
T. +31(0)544 488 879
©2018 Den Leeuw Koffie Groep - Webdesign: i-3 Reclamebureau
 • Home
 • Ontdek koffie opnieuw met Den Leeuw
 • Onze koffie
 • Onze machines
 • Onze koffie
 • Den Leeuw
 • IL LEONE
 • LOVE
 • Download
 • Privat labeling
 • Koffiemachines
 • Animo
 • Etna
 • FAEMA
 • Fiorenzato
 • La Marzocco
 • Lattiz
 • Melitta
 • Mirage
 • Verhuur
 • Thee
 • Sunleaf
 • Mr. Jones
 • Specials
 • DEN LEEUW THUIS
 • DEN LEEUW OP HET WERK
 • DEN LEEUW IN DE HORECA
 • Offerte
 • Contact